Коя съм аз..? Представа си нямам… И точно когато се намеря се случва нещо и пак започвам да се търся. Това ми харесва! Изненадвам се от себе си, понякога със слабостта си, а понякога със силата си. Човек трябва да се променя според времето и обстоятелствата – според мен това е развитие.

Но принципите… те трябва да се отстояват без значение, в кой период и какви обстоятелства сме попаднали. И ако се намери някой, който да успее да разклати принципите ни и да ни накара да се съмняваме в тях да му благодарим, защото може би минаваме в нов етап – другата гледна точка. При мен тази роля изигра съпругът ми. Благодаря!

Казвам се Нели и съм 40 годишна щастливо омъжена жена с две прекрасни дъщери (на 11 и на 5 години).  До мен стоят много близки хора, които много обичам. Те ми дават пример, как трябва да се живее този прекрасен, но понякога доста труден живот.

Завършила съм в Техникум по хранене и хотелиерство (вече Софийска Професионална Гимназия по Туризъм ) в София, а след това бакалавърска и магистърска степен по Маркетинг в УНСС. Имам допълнителни специализации по Контент маркетинг, Фейсбук маркетинг и Имейл маркетинг. С една дума развивам се в областта на дигиталният маркетинг.

Но в този блог аз съм съпругата, майката, дъщерята, приятелката… – просто жена! Това е най-важната и сложна роля в живота ми!

Не излизам рошава и облечена по анцуг, дори за да изхвърля кофата за боклук. Не се занемарявам и обезличавам в името на семейството. Но не се опитвам да се правя на 20 годишна красавица с единствено задължение…приятелки и външен вид. Аз просто съм естествена, без силикон, леко пухкава, без силен грим. Далеч съм от днешната модерна жена, напълнена с филъри, мечтаеща за визия на поп-фолк певица, ходеща по 5 пъти в седмицата на различни спортове и срещи с приятелки. Не се виждам с децата си за половин час вечер, за да им сервирам салатата (с оправдание, че така е здравословно за тях ) и да си направя супер селфи на грижовна майка след тази невероятна грижа, проявена към тях.

Да, аз не съм модерната жена, днес. И не искам да бъда. Може би съм аутсайдер в днешния свят. Но, такава съм избрала да бъда.

Моля, нека не изглеждаме еднакво … жените не сме стадо овце.

Различна съм. Това е моето усещане за жена…

2 отговора за “За мен!”

  • Прекрасно написано,много истинско и се чете САС лекота има за какво да се замисли за себе си.Пожелавам много успех.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *